استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

ذوالنور: سانتریفیوژهای نسل IR6 و IR8 را نصب کنیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواستار آن شد تا در گام سوم، سانتریفیوژهای نسل جدید IR6 و IR8 را نصب کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، زمانی چندانی تا وضع سومین گام از اقدامات جمهوری اسلامی درباره‌ی کاهش تعهدات اتمی‌اش در قبال عدم تعهد اروپایی ها به مفاد برجام باقی نمانده است. سخنگوی وزارت امور خارجه امروز گفت: اگر ایران ببیند این تلاش‌ها به نتیجه نرسیده و اراده لازم در طرف‌های اروپایی برای بازگشت به تعهدات برجامی خود وجود نداشته باشد، گام سوم را برخواهد داشت.

 

این درحالی است که علی ربیعی سخنگوی دولت نیز در نشست خبری‌اش گفته است که سیاست تعهد در برابر تعهد را آغاز کرده‌ایم، او گفت: اگر تعهدات اروپا به صورت کامل اجرایی شود ما گام سوم را آغاز نمی‌کنیم.

 

با این حال رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس موضع قاطع تری را در این باره اتخاذ کرده است. ذوالنور که به گفتگو با مهر پرداخته؛ اظهار داشته است که ما در حال حاضر دو گام از کاهش تعهدات مان در برجام را برداشته ایم اما گام های بعدی باید، بازدارندگی بیشتری داشته باشد.

 

وی درباره اقداماتی که قرار است در گام سوم برداشته شود، افزود: گزینه‌های متعددی پیش روی ماست از جمله آنکه ما می‌توانیم نسل جدید از سانتریفیوژها یعنی سانتریفیوژهای نسل IR6 و IR8 را نصب کنیم.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه همچنین می‌توانیم حجم ذخایر اورانیوم غنی سازی را افزایش دهیم، افزود: همچنین در گام بعدی باید رآکتور اراک را به حالت قبلی بازگردانیم.

 

ذوالنور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ما گام‌های چهارم و پنجم در کاهش تعهدات ایران در برجام را پیش بینی کرده ایم؟ گفت: بنده معتقدم دولت باید به جای آنکه در هر گام دو ماه به طرف مقابل وقت می‌داد در یک گام همه اقدامات لازم را انجام می داد اما متاسفانه با دولتی که بر سر کار است، حتی گام‌های پنجم و ششم هم متصور است.

ارسال نظر
آخرین اخبار